Gyalogtúrázók XII. Országos Találkozója, Debrecen, Vekeri-tó, 2005. május 13-16.
Jelentkezés - információ


Hajdú-Bihar Megyei - Debrecen Városi Természetjáró Szövetség
4024 Debrecen, Kossuth u. 3. II. em. (Gambrinusz köz)
Levelezési cím: 4002 Debrecen, Pf.: 87.
E-mail, Telefon: (30) 264-4627
Szövetségi nap: minden szerdán 16:00 - 18:00 óráig
Web oldal, ahonnan további, friss információk beszerezhetik.
A szövetség bankszámlaszáma:
Hosszúpályi és környéke Takarékszövetkezet 4027 Debrecen Ibolya u. 2.
Számlaszám: 60500032-14000199
Figyelem! Az utalásokat a visszaigazolásban szereplő számlaszámokra kell megküldeni!

Kötelező előzetes jelentkezés: Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal, kizárólag postai úton történő megküldésével lehet. Jelentkezési lap letölthető a fenti Web oldalról is.

Jelentkezési határidő: 2005.03.25. A jelentkezés után visszaigazolást küldünk! A szállásokon a helyeket a jelentkezési lapok beérkezési sorrendje alapján töltjük fel.

Befizetés: Az általunk küldött visszaigazolás alapján a megrendeltek ellenértékét legkésőbb 2005.04.15-ig kérjük befizetni, átutalni a visszaigazolásban megadott számlaszámokra. (Kérés esetén utalványokat a befizetésekhez küldünk!)

Étkezés: A táborközpontban a Bóbita étteremben ,a Víg-Kend majorban a saját éttermükben teljes körű étkezés lehetséges. Étkezési idők a szervezett eseményekhez igazodnak.

Amennyiben 2005.04.15-ig nem érkezik meg a szolgáltatás ellenértéke, azt lemondásnak tekintjük, és a felszabadult kapacitást másnak közvetítjük. Jelentkezést 2005.04.29 után csak a szabadon maradt helyekre tudunk elfogadni úgy, hogy a jelentkezéshez kérjük csatolni az igényelt szolgáltatás ellenértékének befizetését igazoló bizonylat (postai, banki) másolatát. Amennyiben helyhiány miatt a jelentkezést nem tudjuk teljesíteni, arról a jelentkezőt írásban értesítjük 8 napon belül, és a megkapott pénzt visszautaljuk.

Jelentkezés a helyszínen: A találkozó helyszínén, a versenyközpontban (A térképen Dorcas Centerként megjelölt helyen kell bejelentkezni a résztvevőknek, csoportvezetőknek érkezés után, akik itt kapják meg a végleges szállásbeosztást, és a szükséges információkat. Itt jutnak a résztvevők a megadott névre és címre kiállított számlákhoz is. Itt van a találkozó tájékoztatási központja is. Minden résztvevő, aki befizette a költségeket, kitűzőt és emblémás pólót kap. A kitűzőt a találkozó egész ideje alatt, az emblémás pólót pedig a városismereti versenyen kötelező viselni.

A versenyeken, túráinkon való részvételhez sportorvosi igazolás nem szükséges - ezeken mindenki saját felelősségére vesz részt. A rendező szervektől, illetve a rendezőségtől semmilyen jogcímen kártérítés nem igényelhet!

Internet helyek

Hajdú-Bihar megye honlapja
Debrecen honlapja
Képek a Dorcas táborról
Képek a Mezon táborról
Víg-Kend major honlapja

A HajdúTúra lapokat folyamatosan fejlesztjük.